Kosilo ali večerja imata v poslovnem svetu pomembno mesto, saj gre poleg obeda, za srečanje, na katerem se običajno sprejemajo končne odločitve.
Zaželeno je, da se znamo za omizjem obnašati primerno vlogi v kateri smo in tudi, da z našim ravnanjem pokažemo ostalim prisotnim, da nam kultura za mizo ni tuja.
Da bomo osvojili znanja o pravilih pri mizi in še veliko več, smo za vas pripravili naslednje delavnice
Pravilna uporaba kozarcev, pribora, prtičkov in ostala pravila, ki jih moramo poznati za omizjem s praktičnim prikazom svečanega obroka
(teoretično praktična delavnica – 6 ur)
Kaj vse moramo vedeti in na kaj moramo biti pozorni, če pripravljamo oz. organiziramo poslovno kosilo, večerjo ali zabavo
(teoretično praktična delavnica – 6 ur)
Želimo očarati naše najbljižje? Kako izberemo jedi in vina za svečani obrok ter kako strokkovno pripravimo omizje in pogrinjek za nepozaben dogodek
(teoretično praktična delavnica – 6 ur)