MASTERCLASS o poznavanju kakovosti vina v luči pomanjkljivosti, bolezni in napak v vinu

posted in: Arhiv | 0

Predavatelj dr. Franc Čuš, predstojnik oddelka za sadjarstvo, vinogradništvo in vinarstvo na Kmetijskem inštitutu Slovenije bo izvedel predavanje s praktično delavnico, na kateri boste odkrivali vinske bolezni in napake  v najmanj 12 različnih izbranih vinskih vzorcih. Delavnica je namenjena vsem, ki bi želeli poglobiti znanja pri pravilnem opažanju in ugotavljanju vinskih napak in bolezni v vinu, in bo nadgradila vaša znanja pri organoleptični zaznavi vinskih napak in bolezni ter poglobila izrazoslovje na tem področju.

Termin: torek, 26.11.2019 ob 17. uri / 4 ure

Lokacija: Sky bar Borbona v stavbi TR3 (13. nadstropje), Trg republike 3 v Ljubljani

Ob koncu dogodka bomo poskrbeli za manjšo pogostitev ob druženju.

Cena: 60,00 EUR

Prijave zbiramo do ponedeljka, 25.11.2019 na info@sommeliermaster.si.