
Aleksander Bohinc
Aleksander Bohinc je sommelier 3. stopnje, dobitnik sedmih zlatih medalj iz sommelierstva na gostinskih zborih in več nagrad s področja strežbe ter gostinstva. Je lastnik blagovne znamke Borbona catering, ki se ukvarja s cateringom in posebnimi kulinaričnimi projekti. Je tudi član komisije za nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) za pridobitev poklica sommelier – vinski svetovalec. Ljubiteljsko se ukvarja s pridelavo vina in penine. Aleksander Bohinc je soustanovitelj šole Sommelier Master, predava na vseh stopnjah sommelierskih strokovnih izobraževanj šole Sommelier Master, vodi masterclasse in ostale dogodke.

Špela Bohinc
Špela Bohinc je magistrica ekonomije in direktorica podjetij FMS d.o.o. in THAI d.o.o., ki se že od leta 2005 ukvarja s tajskimi masažami in se ponaša s štirimi centri tajskih masaž THAI v Sloveniji. Tesno je povezana s kulinariko in vini, velika poznavalka kulinarično-vinske ponudbe v Sloveniji in širše in je sommelierka prve stopnje. Špela Bohinc je soustanoviteljica šole Sommelier Master, koordinira in ureja vse dejavnosti, strokovna izobraževanja in dogodke šole Sommelier Master ter skrbi za Wine & Spirits Sommelier Master klub. Špela je tudi članica združenja Onave in Rotary kluba Ljubljana Julija.

Majda Debevc
Majda Debevc je vso svojo kariero povezana z vini, žganimi pijačami in tobakom. Leta 1997 je v Mariboru opravila izpit za vinsko svetovalko – sommelierko. Znanje je nadgrajevala na prestižni londonski šoli WSET, kjer je leta 2003 opravila 3. stopnjo iz vina in žganih pijač, ter prejela častni naziv »The Keeper of the Quaich«. Ima tudi certifikate WSET Spirits (2007), degustatorstva (2011) in Irish Whiskey Academy (2016). Je soustanoviteljica šole Sommelier Master, kjer predava na vseh stopnjah sommelierskih strokovnih izobraževanj in vodi program Spirit Academy by Majda Debevc, masterclasse in dogodke.

Edvard Kužner
Edvard Kužner je inženir hotelirstva, sommelier 3. stopnje in dolgoletni profesor na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Celje. Več kot 30 let sodeluje na gostinsko-turističnih zborih kot vodja tekmovanj in član komisij. Je prejemnik zlate kolajne Gospodarske zbornice Slovenije in priznanja Turistične zveze Slovenije. Predaval je generacijam sommelierjev ter sodeloval pri modulu »catering manager« – Phare 2000. Je vitez vina 1. reda, redovni gastronom in »Naj Celjan 2014«. Je soustanovitelj šole Sommelier Master, kjer predava na vseh stopnjah in predavatelj na Spirit Academy by Majda Debevc.
