Spirit academy Professional by Majda Debevc v Vipavski dolini – 15. november 2021

posted in: Prihajajoči dogodki | 0

SPIRIT ACADEMY PROFESSIONAL BY MAJDA DEBEVC NA POSESTVU GUERILA V VIPAVSKI DOLINI

Obveščamo vas, da bo nova skupina pričela z izobraževanjem Spirit academy by Majda Debevc v ponedeljek, 15. 11. 2021 ob 16.30 na biodinamični vinogradniški kmetiji Guerila na Planini pri Ajdovščini. Vabimo vas, da se nam pridružite na tem edinstvenem izobraževanju v Sloveniji, ki bo tokrat prvič potekalo na Primorskem.

Na enajstih srečanjih (ponedeljki od 16.30 do 21.15) boste spoznali najpogostejše surovine za proizvodnjo žganih pijač, postopke proizvodnje, principe degustiranja, destilate iz sadja in žita, aromatizirane žgane pijače in likerje ter mešane pijače.

V okviru izobraževanja boste poskusili najmanj 50 vzorcev žganih pijač prestižnih blagovnih znamk. Ob koncu tečaja bo organizirana tudi ekskurzija v eno od slovenskih destilarn.

Deset predavanj bo izvedla Majda Debevc, vrhunska poznavalka žganih pijač in cigar, sommelierka 3. stopnje in vitezinja viskija, eno predavanje (o mešanih pijačah) pa Edvard Kužner, dolgoletni profesor strežbe na srednji šoli za gostinstvo v Celju, sommelier 3. stopnje in vinski vitez ter Aleš Ogrin, predsednik društva barmanov Slovenije.

Ob koncu izobraževanja sledi pisni izpit in slovesna podelitev značk in diplom.

Cena tečaja je 951,60 eur z DDV, vključeno je tiskano gradivo in vsi vzorci. Možno je plačilo v dveh obrokih.

Termini: vsak ponedeljek od 15. novembra 2021 dalje od 16:30 do 21:15 na biodinamični vinogradniški kmetiji Guerila na Planini pri Ajdovščini.

Prijavite se lahko do 10. 11. 2021 preko spletne prijavnice, več informacij tudi na telefonu 041 334 944 in preko e-pošte info@sommeliermaster.si

Veseli bomo, če se nam boste pridružili na tem tečaju.
Majda Debevc in ekipa Sommelier Master