Tečaj SOMMELIER ZAČETNIK – 18. april 2018, hotel Lev

posted in: Prihajajoči dogodki | 0
30-urno izobraževanje »Sommelier začetnik« je namenjeno vsem, ki želijo pridobiti osnove sommelierskih znanj o:

– Kulinariki in vinu
– Pravilnem druženju jedi z vini – “foodpairing”
– Pridelavi vina od vinograda do steklenice
– Pravilih degustacije in o osnovah senzorike
– Postrežbi različnih vrst vin in penin
– Strokovni pripravi mize in pogrinjka
– Pravilih pisanja meni karte
– Osnovah bontona pri mizi
Tečaj »sommelier začetnik« je primeren za vse, ki vas zanima vino in kulinarika in želite o tem izvedeti še več, podjetnikom, poslovnežem, osebam, ki imate veliko stika z ljudmi, gostincem, vinarjem, hedonistom, vinoljubom in gurmanom. Predhodna strokovna znanja niso potrebna.
Lokacija: Hotel Lev, Vošnjakova 1, Ljubljana
Termini: 18., 25. april, 9., 16., 23., 30. maj 2018 od 17. do 21. ure.
Predavatelji: Aleksander Bohinc, sommelier 3. stopnje, Majda Debevc, vrhunska strokovnjakinja s področja žganih pijač in cigar, sommelierka 2. stopnje in Edvard Kužner, dolgoletni profesor na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju, sommelier 3. stopnje

Cena: 245,00 EUR brez DDV oziroma 298,90 EUR z DDV.
Več informacij in prijava na info@sommeliermaster.si ali 041 334 944.

Spletna prijavnica