Tečaj SOMMELIER ZAČETNIK – 17. februar 2021

posted in: Prihajajoči dogodki | 0

30-urno izobraževanje »Sommelier začetnik« je namenjeno vsem, ki želijo pridobiti osnove sommelierskih znanj o:
– Kulinariki in vinu
– Pravilnem druženju jedi z vini – “foodpairing”
– Pridelavi vina od vinograda do steklenice
– Pravilih degustacije in o osnovah senzorike
– Postrežbi različnih vrst vin in penin
– Strokovni pripravi mize in pogrinjka
– Pravilih pisanja meni karte
– Osnovah bontona pri mizi
Tečaj »sommelier začetnik« je primeren za vse, ki vas zanima vino in kulinarika in želite o tem izvedeti še več, podjetnikom, poslovnežem, osebam, ki imate veliko stika z ljudmi, gostincem, vinarjem, hedonistom, vinoljubom in gurmanom. Predhodna strokovna znanja niso potrebna.

Lokacija: stavba TR3 – Trg republike 3, Ljubljana*

Termini: Šest zaporednih torkov: 17., 24 februar , 3., 10., 17. in 24. marec 2021 od 17h do 21h.

Tečajniki boste gradivo prejeli po e-pošti, stekleničke z vinskimi vzorci pa vam bomo poslali po pošti oz. jih boste lahko osebno prevzeli. Zadnje srečanje, ko je na sporedu food pairing in delovna večerja, bomo izpeljali v živo takoj ko bodo druženja zopet dovoljena.

Predavatelji: Aleksander Bohinc, sommelier 3. stopnje, Majda Debevc, vrhunska strokovnjakinja s področja žganih pijač in cigar, sommelierka 3. stopnje in Edvard Kužner, dolgoletni profesor na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju, sommelier 3. stopnje

Cena: 350,00 EUR.
Prijavite se lahko preko spletne prijavnice. Več informacij na info@sommeliermaster.si ali 041 334 944.

*V kolikor ne bo možno izvajanje predavanj v klasični obliki, jih bomo izpeljali preko spletne platforme Zoom.